dorock 

/ 2
kapat
  1. imam adnan sokak'ta bir rock bar. eski alman biraevi.
    (laz pacino, 31.03.2006 14:56)
  2. fici bira olarak tuborg servis eden mekan.
    (aftermath, 31.03.2006 15:11)
  3. girişte üzret talep edilmediği için tebrik ettiğim, vakkkonun karşısında bulunan mekan. istiklal caddesindeki maç izleme sorununu bu mekanda dev ekranda çözebilirsiniz.
    (maksat muhabbet, 17.05.2006 22:48)
  4. istiklal caddesinde en uygun fiyata bira içebileceğiniz , sert müzikler ve zifiri karanlık sevenler için ideal bir mekan...
    (darkerway, 09.07.2006 14:32)
  5. istiklalde en uygun fiyata bira içemeyebileceğiniz yer.***
    sert müzikler yanı sıra bob dylan çaldığına da şahit olmuşluğumuz vardır
    girişinde hemen kafa hizasının üzerinde bir motorsiklet asılıdır
    ayriyetten barın önü yazın pek bi hoş olur oturup biranı vodkanı içersin*** bir de karsısında yüksek öğrenim yurdu vardır
    (snakesawar, 11.07.2006 21:48 ~ 21:53)
  6. istiklalde uygun bira şurada kalsın,aksine neredeyse en pahalı birayı satan heavy metal mekanı.dağılan caravan tayfası ve bir kısım personelinin alternatifi olmuş olan mekan.akşam 8 gibi canlı performans yoksa klip gösterimi yapılır.genellikle 80'lerin glam rock ve aynı dönemin ikon heavy / thrash / power metal gruplarının klipleri döner.dj kabininde osman'ın yerine artık üzeyir çalmaktadır,osman'ın alçakgönüllülüğü ile kabul ettiği istek parçalarını,üzeyir'den istemek fırça yemenize sebebiyet verebilir.ayrıca caravan'ın eski elemanlarından serhat'da tekrardan başlamış bulunmaktadır.arada sırada çıkan can alıcı beklenmedik kliplerle/şarkılarla beni alan mekan olmasıda cabasıdır.gecenin 2'sinde tek başına masum masum aynı klipleri izlerken

grim reaper - see u in hell
    loudness - crazy night
    venom - countess bathory
    possesed - fallen angel

gibi efsanevi grupların efsanevi şarkılarını duyunca insan bir ayrı olmaktadır.ayrıca feci bir klip arşivine sahip olmalarına rağmen bir wasp - the idol,bathory - one rode to asabay vs..gibi kliplerin bulunmamasıyla ayıpladığım mekandır.bunun dışında gerçekten hoşnut olmadığım durum metal içerikli web-zine'ın 3 grup toplayarak adını 2. bilmem ne .com/net Festivali koyarak dorockda festival düzenlemesi.son 3 ay içerisinde siz deyin 10 ben diyim 20 tane böyle mini festival yapılmıştır.
    (vandalkepceoperatoru, 25.07.2006 23:22)
  7. ilk girdiğinizde ulan burası nekadar karanlıkmıs diyip kenardaki masalara ulasmaya çalısırken basamaga takılıp tökezleyebileceğiniz ve rezil olabileceğiniz yerdir akabine gözleriniz mekana alışır ve lan burası okadarda karanlık değilmis dersiniz ama iş işten geçmiştir
    (Wolfheart, 13.08.2006 23:14)
  8. şu an içeride tadilat olduğundan, şantiye görünümündeki bar.
    (alas, 15.10.2006 16:08)
  9. biralara karıştırılan su miktarının abartıldıgı mekandır ayrıca.Bana öyle gelmiş ya da. Ayrıca içerde -hala öyle mi bilmiyorum ama - sigara içiliyordu en son gittigimde; akabinde içmeyenler alışık olmayanların da gözleri sikiliyodu afedersiniz.

Yer yer amator grupları cagırırlar "headbangers night" ,"extreme night" gibi şeyler düzenlerler. ha neden ingilizce mi? onu bilemedim bak.
    (daRkLove, 26.11.2006 22:16)
  10. gittik ve gördük ki hala oraların en dandik birasının verildigi mekan diye tanım yapılası yer.
    (daRkLove, 20.12.2006 01:49)
  11. eski caravan camiasının açtığı, dandik birasına rağmen müzik dinlemek için gidilebilecek mekan...
    (emptywords, 16.01.2007 03:02)
  12. 70 ler , özellikle 80 lerin heavy metal , black metal vs. bilmem ne metal şarkılarının çalındığı bir mekan. ortama eğer yabancıysanız başınıza gelebilecekler;

-hadi seni bir rock bara götüreyim hiç gitmedin dimi?
    +efet efet çok merak ediorum. hadi gidelim
    zaman geçer, yolda;
    -ne içeceksin?
    +vişne suyu?!
    -ya acaba seni oraya götürmekle hata mı yapıyorum! yani hani ben kendi grubumla gidiyorum hani biz böyle metalci, senin kıyafetin bile uygun diil
    +ya nolucak, başımı sallayabilirim ama! bak deniim bi sn
    -tmm tmm dur gidelim hadi
    +ehehe

artık dorock'ta;
    +*
    -hey napıosun?
    +sallanıom
    -ya diskodaymışız gibi dans etmesene cnm. *
    +iyi de metalciler nası yapar peki?
    -ehueuheuheu biz dans etmeyiz
    +hııı ii tmm

+hey ben bu adamı tuttum
    -müzikten anlayacağını düşünmüştüm
    +evet taşşş gibi. biraz giyimi düzelse offf.
    -!!??!! her neyse.
    (kacak kelebek, 05.03.2007 19:50)
  13. yeşilçam sinemasının hemen yanında bulunan, ağır metal müzik çalan ve klip gösterimi yapan, ayrıca ufak sahnesinden canlı müziklerin icra edildiği bar.. müzik çöplüğüne dönmüş depresif bünye için ( mesela ben ) çok iyi.. tedavi ediyor..
    (kelt, 19.04.2007 19:16)
  14. her cumartesi fallen isimli thrash metal yapan bir grubun sahne aldığı bar.
    (wolfshade, 19.04.2007 19:18)
  15. zekice bulunmuş bir bar ismi. okunuşu 'durak' olduğu için bar kaynayan beyoğlu'nda kolay kolay unutulmayacak bir mekan adı ancak anlaşmazlıklara sebep olabilir:
    +alo
    -nerde buluşalım?
    +'do rock'ta.
    -hangi 'durak'?
    +başka 'do rock' mı var?
    -dalga mı geçiyosun?
    +abi sen ne diyosun?
    (ArsMagna, 19.04.2007 19:26 ~ 19:28)
  16. taksim'de bir rock bar. eski alman bira evinin yerine acilmistir. gorulen odur ki kalan rock barlarin musterilerinin buyuk bir bolumunu cekmektedir.
    (tiftik kecisi, 16.05.2007 12:57)
  17. yarın akşam 9 da sahnesinde abraxas ın 10. yılına erişme şerefine abraxas ve kronik in yer alacagı bar. kronik ve abraxas icin ordayız.
    (daRkLove, 17.05.2007 16:13)
  18. taksimin gidilesi rock barlarındandır. alternatifi için caravan bar.
    (AeroZeppelin, 08.07.2007 06:10)
  19. son olarak kemancıdan hatırlayacağınız orhan`ın devraldığı ve kalitenin giderek düştüğü mekan.
    (abigail, 14.07.2007 01:39)
  20. ayrıca prezervatif makinası bozukmuş ve para yutuyormuş, ben arkadaşımın yalancısıyım...
    (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 14.07.2007 01:41)
  21. Eski Vakko'nun karşı sokağında bir zamanlar Alman Bira Evi'nin kapatılması ile aynı alana açılmış "güzide" mekan...
    (sakizzz, 14.07.2007 02:32)
  22. (bkz: prezervatif otomatı)
    (bkz: yuh)
    (ELeCTrO, 15.07.2007 20:19)
  23. her gitiğimde personeli dolayısıyla karavanda olduğumu sandığım ve onlarla iş gördüğünü bildiğim;80'lerde kulağına ezan yerine ayarsız teneke çalındığını düşündüğüm , şu sıralar metal müzik nerelere erişti hiç bir fikri olmayan resmen müzik fakiri insanların çalıştırdığı ve buna rağmen bok gibi para kazandığı mekandır. senelerdir girip çıkarım caravan'ın da dorock'ın da bir adım öteye geçtiğini görmedim. demek ki neymiş gerek de yok, ortam da pek kendini geliştirmemiş zaten yurdumuzun bu güzide bölgesinde
    (accelerated, 11.09.2007 23:24 ~ 12.09.2007 00:23)
  24. metal müzikle ilgisi olmayanların üst katında iş pişirdiği bir mekan haline gelmiştir onlar için müzik ritm tutma aracıdır o an için.
    (bkz: katarsis)
    (soytari, 11.09.2007 23:39)
  25. 5 ytl ye tequila satılan güzel mekan.
    (maskelibalo, 11.09.2007 23:41)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» youtube a hapishanede ziyarete gitmek » audrey tautou » kocaeli nin tarihi eserleri » merve yi tavla » fenerbahce » ablacim » bir gunde 1586 entry giren yazar » 408 » firat budaci » counter strike » anketimize katilmak ister misiniz » sozluk ici arama » nazi fasizmi ne ise bugunku islamiyet de odur » iron man » osururken ic sesin soyledikleri » mortal kombat 3 » 68 kusagi ile 71 kusagi arasindaki fark » sari kisla » ki nin yazimi » lucifer in bisikleti » tango » kiz ayagi got ayagi » gunesevler » 56 lar » kol saati » gizemli yazar » hubie brown » sosyal fasizm » steven tyler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa