dorell wright 

1. nba'de miami heat takımında oynayan, 2,03 boyunda '85 doğumlu forvet.
    (impayatoy, 27.01.2007 20:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» radio fg » zapejala angelina » degirmenler » uludag sozluk un besinci neslini silmek » camasirlari katlamak » 1897 » turbanli voleybolcu » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » at the end of the rainbow » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » 1890 » seri arti oy alan entry nin silinmesi » hayattan zevk alamamak » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » hollanda konsoloslugu » stop this song » obur dunyanin default lisani » ucretli ogretmenlik » soguk » sukela daki entryleri eksilemek » gul » a msn » ayse hatun onal » japanese girls » tecavuz insanlik disidir » apaci » boston tea party » oryantalizm » turk polisi tarafindan soyularak dovulen doktor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa