dorduncu kel tayyip 

1. ortak kullanımdaki kapalı alanlarda ve bazı açık alanlarda uygulanmaya başlanan sigara yasağıyla sigarayı yasaklayan 4. murat'a benzetilen tayyip türevi...

rte : her kim ki ortalık yerde tütün çeker , hemen kellesi vurula...
    + : efendim , idam yasak . ab , nato ne der ?
    rte : elçi yollayın bush'a , tiz yanıma gelsin .
    + : telefon açsak ...
    rte : ulan zçtın içine , padişahçılık oynuyodum .
    + : zaten 7 senedir oynuyorsunuz . yetmedi mi ???
    #3426993 (bir tutam ot, 21.05.2008 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

dorduncu kel tayyip başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dorduncu kel tayyip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dorduncu kel tayyip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» necati dogru » son yudumu cekmeden bardagi goturen imansiz cayci » dorduncu murad » bioyakit uretiminin gida krizine etkileri » giyilmemis camasir kokusu » der meister » hikaye i robenson » bebek gibi gupguzel anlayisli kulturlu olgun kiz » birkac saniyenin onemi » ilkokul aski a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games