doping 

kapat
  1. spor musabakalarinda kullanimi yasaklanmis, testlerle kontrol edilen, kullanana enerji ve direnc saglayan maddeler*.
    #105776 (Antistar, 08.03.2006 11:15)
  2. vücuda overclock yapmaktır. karaciğeri ele almak ile işlemciyi yakmak arasında teknik bir fark olduğunu da hatırlatalım.
    #359245 (roy mustang, 19.06.2006 22:25)
  3. önce sevinci, ardından hüznü taddıran değişik bir şey.
    #879449 (Eqin, 19.11.2006 05:26)
  4. (bkz: futbolda doping kullanımının tarihçesi)
    #2569617 (ditty, 08.11.2007 15:21)

© 2008 - uludağ sözlük

doping başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. doping ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doping nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gotumuzde ergenekon parmagi » mta88 » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » jalapeno » bilgisayar » elazig anadolu lisesi » hitler ve siyonistlerin iliskisi » engin ceber » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » dec muzik » cevresellik » webcam acip tras olmak » haydi bakalim » robert lee yates » san dimas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » serdar ortac » cryptopsy » prism » maddi hasar » aci cekmek » allah » syme » iste gidiyorum » usurmek » liv tylor un fil yutmus hali » egina » neil gaiman » mario elie » anlik » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek