doodlez 

kapat
  1. nickleodeon'un çizgi filmler arasına sokuşturduğu kısa anime desem değil, kısa animasyon. başrollerinde "doodle" adı verilen ufak bir çocuk, ve onu ve animasyondaki diğer şeyleri çizen bir el oynuyor. el bazen doodle'a yardım etse de genelde onun hayatını çileden çıkaracak şeyler yapıyor. misal; yerde durduğunu zanneden doodle altındaki çizginin silinmesiyle bir anda kendini boşlukta bulup aşağı düşüyor. bölüm boyunca konuşma yok. sadece gülme, düşme, bomba patlaması gibi sesler duyuluyor az da olsa. süresi ise 2 dakika veya daha az.
    #3785753 (RoTRiMa, 07.08.2008 23:01)
  2. nickleodeonda çizgi filmlerden daha eğlenceli kısa komik çizgi diziler.
    #3934957 (eticin, 08.09.2008 16:37)

© 2008 - uludağ sözlük

doodlez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. doodlez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doodlez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pakette kalan son sigara » makinist » behind of the scenes » italik yazasim var » filozofil » immortal » iri memeleri olan erkek » mystiquewarrior » unutulmaz cizgi film replikleri » alman erkegi » anlik istihbarat » laz pacino » jigga » etro anime » senses tied » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kabak tadi veren yazar » antalya » blok koyucam diye adamin amina koymak » tatli ile kerhaneye kiz istemeye gitmek » tanriya ayar vermek » sorun kurdun kendisidir » dalgali sac » basitize olmak » google a m harfi yazinca fethullah gulen cikmasi » sleeping giant » erkeklerin kizlari siniflandirmasi » piercing » duygu somurusu » aktutun karakolu ve altinova olaylari » galatasaray in parasinin olmamasi