donusumde soz aldim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aldim verdim
  2. aldim sesini
  3. abo oskar aldim
  4. et aldim direminen
  5. yasasin c aldim
  6. ayarimi aldim akillaniyorum
  7. madrova dan aldim sumbul
  8. anami da aldim geldim
  9. ben bu nicki niye aldim ya
  10. aldim sehir kizini

© 2008 - uludağ sözlük

donusumde soz aldim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. donusumde soz aldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donusumde soz aldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» puan durumu » 3 eylul 2008 kibris baris gorusmeleri » babanin yaninda kufur etmek » bunyeye harakiri yaptiracak olaylar » the unforgiven iii » emek sinemasi » yanlis anlasilan basliklar » yanlis anlamak » pazarlik yapan insanlarin hissettigi muthis huzur » the juror a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci