donussuz yolculuklar kitabi 

kapat
  1. ethem baran'a 2005 yunus nadi öykü ödülünü kazandırmış romanı.
    #3212452 (akustikcinayet, 31.03.2008 00:29)

© 2008 - uludağ sözlük

donussuz yolculuklar kitabi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. donussuz yolculuklar kitabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donussuz yolculuklar kitabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kalbim yok » righteous kill » ihsan oktay anar » metroda kitap okuyan artist » ktu sozluk » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » alone with everybody » polat alemdar in eroinman olmasi » kimse yazmazsa ben yazarim » night ark » yuck » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » sozlugun en durgun oldugu saatler » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » ted bundy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » i belong to che » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » bir seytan in papazi » deniz fenerini unutmayin » human unit » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » yapilmis en aptalca dalginlik » tsk » yaran entryler » nesquik » solo testte 15 piyon birakmak » volkan demirel in avrupa macerasi » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » guatemala » zulfu livaneli