donup dolasip ayni yere gelmek 

kapat
  1. bilinen bütün mitsel hikayelerin çıkış ve varış yeri..bengi dönüş, sysyphos, oidipus, prometeus, alkolizm, bağımlılık, doğum, ölüm, başlayan aşk, biten aşk, en çok istenilenin, alındığındaki değersizleşmesi, sevdiği adamı cezalandırmak için, yanıp tutuşan bir öfkeyle gidip arkadaşı ile yatan kadının bir süre aynada kendine bakamaması, intikam soğuk yenen bir yemek olduğu için mi doyurmaz yiyenini..sen küçük kıçını döndüğün de bana ben yokmu olurum gerçekten.. burası aynı yer mi, bu son mu, baş neresiydi, aynı olmayan yer neresiydi, nereye geldin sen, nereye gittin sen, uzak ta bir kovanda, yazgısını sorgulamayan bir işçi arı daha doğurdu kraliçecik..
    #995321 (havada panik, 14.12.2006 14:21)
  2. dünya yuvarlaktır..
    #995460 (lili, 14.12.2006 14:53 ~ 09.01.2007 23:16)

© 2008 - uludağ sözlük

donup dolasip ayni yere gelmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. donup dolasip ayni yere gelmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donup dolasip ayni yere gelmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mukayase » selahaddin eyyubi » evli kadinlar dondurmayi nasil yer » unakitan in ronaldinho transferi » koprualti cam cam » es ile iliskiye girmenin sadaka olmasi » kapitulasyonlar » roger waters » kdz eregli anadolu lisesi » generalissimo » yuzir » fethullah gulen » 27 » altin orumcek » gotik hatuna parmak atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » don kisot » tutmasaydim dusuyordun » yokuva » yagmurun yagmasi iyidir » recepten liselim » opel insignia » kova burcu erkegi » okuz oldu ortaklik bitti » aklamiyoruz hakliyoruz » midye tava » fuck » kaygisizlar » ceza » babalar operasyonu » keane