dont 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. you dont know my name
  2. dont cry
  3. dont let me down
  4. i dont know what to do with myself
  5. dont believe the hype
  6. dont stop me now
  7. boys dont cry
  8. dont give up
  9. dont say goodbye
  10. dont look back

© 2008 - uludağ sözlük

dont başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dont ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dont nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bakinizlarin kullanilma sekli » tottenham hotspur » waaw eksilemissin yavrum » umut surdukce » play dead » aktutun karakolu » my angel kurabiye » erkekleri ezmek » 2012 olimpiyatlari » gotten kan gelmesi » simdi sinirden kendimi sirinleyecegim » elvin besikcioglu » eyvallah » sirf kiz kesmek icin kardesini sinava goturen abi » coumineol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ipod dunyaya ipod herkese ipod » yildiz yerine cd atan ninja » sacin kesilince kisalmasi » ziya sengul » arzach » emolarla dassak gecmenin dayanilabilir hafifligi » erkeklerin tayt giymesi » cok kastim 29 karakter rumuza » sarki soyleyerek yurumek » kemal unakitan in sozluk moderatoru olmasi » eksi sozluk » yildiz teknik universitesi » izam » gemological institute of america » fuckable