dont be cute 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar.*
    (oumar, 01.11.2006 10:45)
  2. yönetici bir yazarmış kendileri, sözlüğe faideli olur umarız.
    (heman0212, 01.11.2006 10:47)
  3. dizi karakterlerini aklından silip atamayan arkadaş. gözlerini kapayıp derin nefes almayı dene.

(bkz: unutulmaz dizi karakterleri)
    (arjen robben, 02.11.2006 00:01 ~ 00:04)
  4. (bkz: arjen roben)sayesinde ne kadar çılgın bir dizi kültürü oldugunu farkettigim yazar.
    (susamsokagi, 02.11.2006 00:03)
  5. iznik'li oldugundan olsa gerek içimin ısındığı yazar arkadaş. *
    (hendrix, 10.11.2006 10:06)
  6. pek nazik, pek sirin, konusurken size kendinizi cam bir vazo gibi hissettiren, söylediklerinden kendinizi bişey sanabileceğiniz sözlük yazarı.
    (cagdas, 22.11.2006 21:20)
  7. şiiri şarkıyı çiçeği böceği seven yazar
    bende ona bu akrostij şiirimle seslenmek istiyorum
    ruhunda uçuşan beyaz kelebeklere..
    kalbinde dolaşan küçük çocuklara
    hediyem olsun

Dont be cute olunmaz dont be cute doğulur
    Osursam sesim 2 km den duyulur
    Namerdim sana bi zerre acırsam
    Tanganın izi esmer tendde ne güzel durur

Benim sadık yarim
    emanuelladır

Coştum bi kere kim tutar beni
    Uyuz oldum oldum yazıcam dedim entryi
    taa gitmiş uzaklara sanarsın çelebi
    en sevdiğim yazar dont be cute kişisi
    (woolloomooloo, 01.12.2006 00:57 ~ 00:59)
  8. 1.yılın kutlu mutlu olsun dediğim yazardir.
    (cagdas, 15.01.2007 12:15)
  9. ne zaman sevdiğim başlıklarda dolaşmaya kalksam karşıma çıkan yazardır. biraz önce garden state' te tekrar görünce yeter ulan dememe sebep olmuştur. frou frou 'damı be kardeşim.. * önceden bir de ingilizce dersi almışlığım vardır kendisinden. *
    (okuzcuk, 18.01.2007 12:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» beni burda birak » star ana haber » ofspor » jens johansson » avea » armageddon » anne ben dun gece kadin oldum » filmin tum iyi sahnelerinin fragmanda olmasi » ibadet etmek tehlikeli ve yasaktir » seven years in tibet » dave mustaine » ahlat in tarihi eserleri » friendship » seninle yaslanmak istiyorum » baslik kliselerimizin meshur olmasi » siyah noktayi sikinca port diye firlamasi » kazanmassa olmaz » marty friedman » kahkaha atmak cok kotu » necmi kaya » ince ruhlu » annem ve kuslar » semdinli nin tarihi eserleri » manti makarna » ilk alinan gitarin kotu cikmasi » ak parti iktidari topluma laikligi asilamistir » ariza cikarmak » kalp kalbe karsi » folkways a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa