donsen bile 

kapat
  1. aslında boydan boya bir arabesk şarkısı ama nilufer yorumuyla poplaşabiliyor. son dönemdeyse bazı kımıl zararlıları* tarafından benden soğutulan, bana fantazi müzik dinliyormuşum hissiyatı aşılayan şarkı. nilufer bu şarkıyı ilk ve son kez nilufer 84 isimli albümünde çok da güzel yorumlamıştır.

sözleri de buyrunuz aşağıda;

aşkından paramparça
    bir kalbi taşıyorum
    gittigin günden beri
    sanma ki yaşıyorum

seni bana sorana
    haberim yok diyorum
    şimdi nerde kimlesin
    bilmek istemiyorum

dönsen bile dönsen bile
    bulamazsın beni bende
    araya ayrılık girmiş
    sen nerdesin ben nerde

gözlerimden hayalin
    yağmur yağmur geçiyor
    şimdi bensiz günlerin
    söyle nasıl geçiyor

dönsen bile dönsen bile
    bulamazsın beni bende
    araya ayrılık girmiş
    sen nerdesin ben nerde
    #970402 (leggare, 08.12.2006 23:50 ~ 23:53)
  2. nilufer yorumundan başka dinlenilmemesi gereken sapına kadar damar şarkı. gelgelelim nilüfer öyle bir okur ki sanki eğlenceli ve oynak bir şarkı olduğunu bile düşünebilirsiniz.
    #1097382 (kasimpasa canavari, 03.01.2007 02:07)
  3. yunan bestelerin üzerine türkçe sözler yazılarak yorumlanmasına onlarca örnekten biri...
    söz yazarı ulku aker'dir...
    #1098184 (ferrole, 03.01.2007 12:21)
  4. seda sayan'ın da yorumladığı (!) güzel bi şarkıdır. lakin seda coverı (!) daha bi gaz olmuş gibi..
    #2249607 (monsta, 02.09.2007 20:12)

© 2008 - uludağ sözlük

donsen bile başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. donsen bile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donsen bile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» melo » kendi calip kendi oynamak » antitoksik » binlerce kizin kralin esi olmak icin yarismasi » sosa » yaran basliklar » berk » sevgi anlasmak degildir nedensiz de sevilir » vampirleri sarimsakli mantiyla yok eden kayserili » kelimeler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games