donnie 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. donnie brasco
  2. donnie darko
  3. donnie wahlberg
  4. donnie klang
  5. hepimiz donnie darko yuz
  6. donnie darko gibi olmak

© 2008 - uludağ sözlük

donnie başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. donnie ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donnie nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismail saib sencer » when nietzsche wept » beko » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » donmus pizza » berkoz egemen » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » linger » revolver » evcil hayvan avina cikmak » sigarayi birakmanin zararlari » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » tilki dansi » ask ukte doldurur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adnan sezgin » ask devirir » istanbul evleri » trinidad tobago milliyetciligi » nanik atak » yerden kalkan ilk ucak » kabul ediyorum carlos benden iyi » peygamber sabri gerektiren meslekler » hefeweizen » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » jet » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » ataturk geri donse soylecegi soz » fatihkul