donnie darko 

/ 5
kapat
  1. tek kelimeyle değişik bir film. bilimkurgu meraklıları ve teori manyakları için biçilmiş kaftan.

--spoiler--
    filmde bahsedilen süre sonunda dünyanın sonunun geleceği söylenmiştir ama sonu gelen donnie dir.

burada paralel evrenler ele alınmış. herkesin kendi evreninde yaşadığı, kendi dünyasını oluşturduğu anlatılmak istenmiş. dolayısıyla hayat ile birlikte bu dünyanın da sonu geliyor.
    --spoiler--
    #3612137 (spaltula, 03.07.2008 00:44)
  2. sitesiyle adamın mekanını şaşırtan film.
    #3646950 (tutamadim kacirdim, 10.07.2008 17:13)
  3. bütün tanımları şu anda olumsuz oy alan yazar.
    seri eksi oy veren ibne senin yüzünden bu sözlükten gitmeyeceğim, boşuna uğraşıyorsun.
    karma mı? hiç umrumda değil.
    zamanla söylediklerimin gerçek olduğunu göreceksin.
    #3773950 (donnie darko, 05.08.2008 15:52)
  4. fizik prensipleriyle süslenmis mükemmel bir filmdir.
    öyle ki bazı insanların hayata bakışlarını değiştirebilcek ölçüdedir.
    bildiklerinizi, bildiğinizi sandığınız şeyleri sorgulatır sizlere.
    defalarca da olsa izlenmeye değerdir.
    #3776997 (fifi, 06.08.2008 02:25 ~ 02:26)
  5. --spoiler--
    geçmişe seyahat edebilmeyi başaran donnie darko, zamana hükmedebildiğini anlayınca o kadar mulu olur ki aslında çoktan ölmüş olduğu o ana geri döner. kaçma imkanı olduğu halde ölümü o sinsi sırıtışıyla karşılayarak filmin sonunu hayal edenleri dumura uğratır.
    --spoiler--
    #3896231 (Freud, 31.08.2008 14:04 ~ 14:10)
/ 5
© 2008 - uludağ sözlük

donnie darko başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. donnie darko ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donnie darko nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shaqmarion » 6 7 eylul olaylari » kanal tedavisi » islikla kopek cagirmak » deniz feneri dernegi davasi » kasli bayan modeli » savasa hayir » sanssizlik » snopy » mountain song a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games