donna summers 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. summers end
  2. krystal summers
  3. nathaniel summers
  4. scott summers
  5. buffy anne summers
  6. donna donna
  7. donna
  8. donna reed
  9. donna hightower
  10. donna tartt

© 2008 - uludağ sözlük

donna summers başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. donna summers ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donna summers nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sergen yalcin » selim bolukbasi » bi bucuk iskender » ultima online » ogrenci evi » alaydim elin elime » mark jackson » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » freshies » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » loy loy » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » bilinc sislenmesi » kime derler sana derler » stephon marbury » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » salvarli et » merhamet » yaran ogrenci isleri diyaloglari » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » ron wood » the turning » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » aman heri » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » richie sambora » yavuz seckin » leave a comment » sick again » agalloch » cok yorgunum