donmeyecegim 

kapat
  1. mahsun kirmizigul'ün dinle albümündeki en güzel parçalarından biri, dinlenesidir.,

kendimden çok verdim senin uğruna
    hep bendim savrulan aşk yolunda
    gör bak ben de düştüm en sonunda
    son sözlerin inan boşa

ardımdan ağlama dönmeyeceğim
    öldün mü kaldın mı bilmeyeceğim
    aslında öğrenmek istemeyeceğim
    ne bir ses ne haber vermeyeceğim...
    #355622 (haznedaroğlu, 18.06.2006 15:51)
  2. suat suna'nın eseridir ayrıca,ondan dinlemek tercih sebebidir.
    #1249549 (selmagezinir, 02.02.2007 23:07)
  3. dönmeyeceğim
    eğer dönersem
    dönen,
    ben değilim *
    #1249559 (kelebek etkisi, 02.02.2007 23:09)

© 2008 - uludağ sözlük

donmeyecegim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. donmeyecegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donmeyecegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anne ben dun gece kadin oldum » sinani da al git » a 300 600 st » crazy » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » golf sahasi » nogayca » turk solu » daniel gonzalez guiza » krizden en az etkilenecek ulke turkiye dir » fransa » aglatan youtube videolari » hayat boyu son tercihe yerlesmek » kertmek » taraf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » written by omer urundul » 17 mayis 2000 galatasaray arsenal maci » denizli asla besiktas a gelemez » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » the lemon song » yaran gazete ilanlari » batiskaf » kiyamet kopsa da yarim kalan nikahi bitiriniz » es cinsel » adale kanseri » engineer » kedi bakislarina sahip smiley » fracture » canli canli kiyma makinesine atilan inek » tu kaka bana