donersen islik cal 

kapat
  1. yönetmenliğini orhan oğuz'un yaptığı ve başrollerini fikret kuşkan, derya alabora, mevlüt demiryay ve menderes samancılar'ın paylaştıkları, sokakların vahşiliğinde tutunamayıp, bir barda barmenlik yapan bir cücenin evine yerleşen bir travesti'nin hayatını özetleyen film. filmde fikret kuşkan sergilediği travesti performansı ile bir kez daha hayranlık kazanmıştır.
    #663881 (sciende, 25.09.2006 02:08)
  2. 90'lı yıllar, turkiye sinemasi'nın en başarılı örneklerinden biri..
    #2026602 (leggare, 28.07.2007 13:56)
  3. (bkz: menderes samancılar) 'ın oyunculuğunu konuşturduğu film.
    #2026607 (novakatinamite, 28.07.2007 13:57)
  4. ismi en az film kadar guzel olan turk sinemasi.
    #2340823 (karakuzusu, 19.09.2007 11:05)
  5. SON DERECE iÇ Li VE HiSLi BiR FiLM. fikret kuskan HAYRANLIĞIMIZIN TEMELi.

diyorlar ki donerse senindir
    icini acip bakmaya korkuyorum.. ve
    doneNleri donduren o guce siginiyorum.
    #2340846 (novakatinamite, 19.09.2007 11:09)
  6. 1992 Orhan Oğuz imzalı Dönersen Islık Çal'da Fikret Kuşkan ilk önemli çıkışlarından birini yapmış ve kendisinin de kolay kolay (son dönem Babam ve Oğlum ve Mustafa Hakkında Herşey gibi fimlerdeki performansı yeniden yakalayana dek) ötesine geçemediği bir oyunculuk sergilemiştir.
    #2756291 (Beatrice Lea, 28.12.2007 01:19)

© 2008 - uludağ sözlük

donersen islik cal başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. donersen islik cal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donersen islik cal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» profilo alisveris merkezi » performance de tache » all nightmare long » alessandro del piero » sozluk karsilama komitesi » ramazan da pazarin ortasinda su icen kadin » anti » nvidia nv3 » orphaned land » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games