donergec 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. erke donergec
  2. erke donergec videosu
  3. erke donergec in nobel almasi
  4. erke donergec in sirri cozuldu
  5. turk icati donergec e alternatif isimler
  6. sozluk e erke donergec i alalim kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

donergec başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. donergec ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donergec nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kareem said » studyoda gerginlik » itouch » lig tv yorumculari » unutulmak » sevisgen sipalar » v for vendetta » gunesin batidan dogmasi » yaran futbol spikeri replikleri » duygulari serbest birakmak » harley davidson botlar » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » ses bombasi » azrak » knut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » megaherz » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » off cok yakisikliyim ulan » seyyar pilavci » aragones in fenerbahce den ayrilmasi » genetik ozellikleriyle ovunen insan » abdullah gul » amare stoudemire » siklopentanoperhidrofenantren » kvk » pur blanca » apo morfin » sozluklerin editoruyum gazetelerin kopyacisiyim » tsk ya camur atmak » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi