donemez ki bana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. donemez
  2. ordu kislasina donemez
  3. bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi
  4. hayal bana yakin yar bana uzak
  5. bana tesekkur etme yav sen de bana entry yaz
  6. de bana de bana kanal d bana
  7. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  8. ayna ayna soyle bana verecek var mi bana
  9. bana balik tutmayi ogretme bana balik ver
  10. bana gore ulan bana gore

© 2008 - uludağ sözlük

donemez ki bana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. donemez ki bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donemez ki bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hidden place » sergey » tokio hotel » acun ilicali » apo nun asil mesleginin tapu kadastro olmasi » zirveye sevgili bulmaya giden kiz yazar » nirvana cool died » topragin gelini » seri halde arti oy veren melek » sivilay abla a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games