donemecte 

kapat
  1. bir tarik bugra romanıdır. çok partili döneme geçiş sürecinde bir kasabada yaşanan çok karmaşık bir aşk durumunu ele almıştır. eserde çok sürpriz gelişmelerin yanında, ruhsal tahlillerdeki başarı da romanı mükemmelleştiren unsurlardandır.
    #2790945 (kuvass, 04.01.2008 22:28)
  2. dün gece üçe kadar okuduğum kitap.çoğu kitabı iki kezden fazla okumama rağmen sayısız tekrarını yapmışlığım vardır bu kitabı.çizilen karakterler o kadar canlı ve o kadar sizden bizden biridir ki anlatılan kasabadan biri olur çıkarsınız okurken.hele birde kendinizi bir roman karakteriyle özdeşleştirmişseniz bu harika eseri okumak için ikinci güçlü bir sebebiniz olur.

(bkz: şerif)
    #3426028 (militia, 21.05.2008 10:45)

© 2008 - uludağ sözlük

donemecte başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. donemecte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu donemecte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enderun sevgiler » buyukcekmece » can dundar » prezervatif » temsa safir » taraf okuyan cesur insan » oh the guilt » i belong to che » uretim cini » tuvaletteyken kapinin calinmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci