dondurmayi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dondurmayi isirarak yemek
  2. dondurmayi caya banmak
  3. cocukken dondurmayi en son bitirmeye calismak
  4. evli kadinlar dondurmayi nasil yer
  5. dondurmayi eriterek yiyen adam
  6. yolda guzel kiz gorunce dondurmayi saklamak
  7. erimis dondurmayi corba gibi icmek
  8. dondurmayi bitirdikten sonra tabagi yalamak
  9. kaymakli dondurmayi yalayarak yiyen fantezik tip
  10. dondurmayi ufleye ufleye yemek

© 2008 - uludağ sözlük

dondurmayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dondurmayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dondurmayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» morgan freeman » olmek istemek ama olememek » berrak sudaki kirmizi balik » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » sizin dininiz size benim dinim banadir » borg el arab stadium » moderator bizim siparis nerde kaldi » ve insan muzigi yaratti » istanbul arkeoloji muzesi » seus » halusinasyon » tanri » hazreti muhammed » kanyon » serbest kararlilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » mehmet yildiz » eskisehir » sikerim boyle askin izdirabini » ak akcenin kara gun icin olmasi » dolunayisi » animal farm » get up » hexenkessel » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » koton » anne ben kimim » senaryo kabizi senarist » i wanna be your man