dondurma fiyatlarinin ayi gibi olmasi 


kapat
  1. (bkz: fahıs fiyat)
    (painkiller, 08.05.2007 14:06)
  2. ellerimi oğuşturduğum durumdur.

    bahsedilen ucuz dondurma üreticisinin müşterim olmasından dolayı, bu sene coşmasını beklemekteyim.

    bir kişi daha geldi. var mı meybuz isteyen ?
    (cagdas, 08.05.2007 14:08 ~ 14:10)
  3. ne bekliyodunuz ki?
    (bkz: panda)*
    (Cappucino, 08.05.2007 14:11)
  4. (bkz: olcu bırımı olarak hayvanlar)
    (baris baris, 08.05.2007 14:13)
  5. (bkz: dondurmam gaymak)
    (janjan, 08.05.2007 14:34)
  6. bu olaydan ötürü bu yaz sezonunda yapılacak en makul hareket puding ve hazır çorba benzeri poşetlerde satılan hazır poşet dondurmalardan yapmaktır. evde sütle çırpıp buzlukta 3-4 saat beklettikten sonra buz gibi yer serinlersiniz. (bkz: dr oetker)
    (sbbz, 08.05.2007 14:38)
  7. iki yıldır zam görmeyen dondurma fiyatlarına verilen enteresan tepkidir. lan magnum gecen gene de iki liraydı, ondan önceki sene de. bi de zam yapsalar artık ne deriz biinmez.
    (Myxomatosis, 08.05.2007 14:41)
  8. tüketicilerin "eşşek hoşaftan ne anlar, ayı dondurmadan..." mesajı verdiğini anladığımız veridir.
    (balyancho, 10.05.2007 02:07 ~ 18:56)
  9. (bkz: bir ölçü birimi olarak ayı)
    (tabuttamenemenyapanimam, 10.05.2007 02:08)
  10. prinç protestosu gibi tüketilmeyince hakkından gelinebilecek durumdur. dondurma stoklayıp fahiş fiyattan satmak isteyen stokçular da dondurmaları eridiğinde korkudan altlarına mıçacaklardır.
    (arabaciarabayatasget, 08.05.2008 22:14)
  11. fiyatlarda bir değişim yoktur. en mühimi de; magnum essence 1 yetale düzeyine düşmüş! pek sağol algida, golf veya panda yedirmeyeceksin bu sene bana.
    (paradigma, 08.05.2008 22:22)
  12. (bkz: dondurma fiyatları)
    (bkz: ayı gibi olmak)
    (bkz: ilginç ölçü terimleri)
    (luciddreaming, 08.05.2008 22:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» izmir in tarihi eserleri » god of war 3 » abazan atasozleri » olasiliksiz » gulse birsel » ureten biziz yoneten de biz olacagiz » otobus fren yapinca kafayi uzatip yola bakmak » eski sevgiliyi ozlemek » ogzi » abazan » everybody s gotta learn sometime » erzurum un tarihi eserleri » deniz gezmis » cakma sarisin » beklerken baska isler yapabilirsiniz » ben seni hak etmiyorum » agri nin tarihi eserleri » ders niteligindeki fikralar » sozlukteki mallar » arabam var » counter strike oynarken bicakla ilerleyen kisi » gencsen » minimal oyku denemeleri » intihar » eddy » benim zarim esnek » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » awp monopoly » mehmeth a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa