don vito corleone 

kapat
  1. adının önündeki "don" ifadesi ile ailenin ve mafya çetesinin babası olduğu anlaşılan, marlon brando tarafından muhteşem bir şekilde canlandırılmış the god father filminin baş karakteridir.
    (sephrenia, 23.08.2006 11:25)
  2. en asil duygunun insanıdır...
    (indiana_jones, 25.08.2006 17:32)
  3. reddedilemeyecek teklifler yapmasıyla ünlü, efsane mafya babası.
    (e7000, 25.08.2006 17:36)
  4. (bkz: don santino corleone)
    (doksanüç, 25.08.2006 18:13)
  5. mukkemmel ileri goruslü bir karakterdir kendileri.
    (MeLaNKoLiK, 25.08.2006 18:50)
  6. italya' da gerçekten yaşamış ve yüzlerce cinayetten sorumlu tutulup nihayet yakalanmış efsane mafya babası.
    (abberline, 28.01.2007 03:10)
  7. gençliğini robert de niro, olgun halini ise marlon brando oynar. bu yönüyle sinema tarihinin en şanslı karakteridir diyebiliriz.
    (paradigma, 25.02.2007 04:47)
  8. keşke zeki müren oynasaydı dediğim rol. (bkz: Godfather Film Setindeki Zeki Müren)
    (vakatanka, 06.03.2007 01:32)
  9. mario puzo nun ünlü godfather kitabının esas oğlanı.
    sicilyalı bir gencin amerika ya gittikten sonra ülkenin en büyük mafya babası olmasının hikayesi.
    (maribaturu, 05.07.2007 11:10 ~ 11:11)
  10. (bkz: baba)

(bkz: ona reddedemeyeceği bir teklif sunacağım)

(bkz: sana dostluğumu sunuyorum)
    (annemyazarolgeldedi, 05.07.2007 11:18)
  11. dünya sinemalarının en bilindik karakteri, babası...
    (gonul diyorum akil diyorlar, 05.07.2007 11:19)
  12. Marlon Brando'nun canlandırdığı efsane karakter. Don Vito Corleone'nin manavdan alışveriş yaparken vurulma sahnesinin her tekrarında kenardan izleyenlerin Marlon Brando'yu alkışa boğduğu söylenir. Karaktere kendine göre anlamlar yüklemiş kısacası karakteri kendi yaratmıştır.
    (heathcliff, 13.08.2007 18:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tag heuer » andriy shevchenko » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri » ankuva » de mysteriis dom sathanas » feke nin tarihi eserleri » ask » sanatsadim » sucuk zari » senkaya nin tarihi eserleri » konya tramvayi » cemetery gates » basliklari alt alta okumak » mal entry » youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » ster » butun gun msn de takilan tipler » yaran ayarlar » for the love of god » istah » viktor sklovski » bira sisesine isemek » erdogan egemenoglu » kamasutra denedim begenmedim » josh holloway » pokemon 4ever » royal abjar » osmanlica » demokrasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa