don t you just know it 

kapat
  1. çok eğlenceli bir snatch soundtrack'i. söyleyenleri; huey smit ve the clowns. filmin kapanışında çalar. sözleri;

ha ha ha ha
    hey hey oh
    cooba, cooba, cooba, cooba
    ha ha ha ha
    ha ha ha ha
    hey heyah

baby, baby, you're my blue heaven.
    well don't you just know it?
    you got me pushin' in the sate of shovin'.
    don't you just know it

hey, pretty baby, can't we go strollin'?
    well don't you just know it?
    how can i love you, when other people know it?
    don't you just know it?
    #3623095 (sanirim osurdum, 05.07.2008 14:13 ~ 14:14)

© 2008 - uludağ sözlük

don t you just know it başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. don t you just know it ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu don t you just know it nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» geri zekali baslik furyasi » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » iki esli ustegmen » thug life nigga » delikanli adam » tonari no totoro » help » loco » yakin dogu universitesi tip fakultesi » dunyanin en iyi rock grubu » erotic asphyxiation » omer toprak » gunumuz futbol ilkeleri » ekim 2008 ankara ulasim zammi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kugu golu canavari » merve erdogan » lunokhod » depresyon » dolmusta onde oturmak » the turning » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » agresyon » kopya cekip helallik isteyen kiz » asteng » meet me in kafkasin onu » uludag sozluk moderator secme ritueli » turk silahli kuvvetleri » sahibinden kelepir ulke