don t leave me now 

kapat
  1. pink floyd ' un wall albümünde yer alan inanılmaz damar müzik
    #1002207 (ulubilgekisi, 15.12.2006 17:35)
  2. şimdi gitme, gidip de ne yapacaksın sanki... hem geç oldu, bugün kal yarın gidersin... cümlesinin deyim halidir.
    #1002323 (danaya girelim, 15.12.2006 18:01)
  3. pink floyda ait olanının sözleri:

ooooh, babe
    don't leave me now.
    don't say it's the end of the road.
    remember the flowers i sent.
    i need you, babe
    to put through the shredder
    in front of my friends
    ooooh babe.
    dont leave me now.
    how could you go?
    when you know how i need you
    to beat to a pulp on a saturday night
    ooooh babe.
    how could you treat me this way?
    running away.
    i need you, babe.
    why are you running away?
    oooooh babe!
    #1011278 (st27, 17.12.2006 15:10)
  4. piyanonun insanın damarlarını nasıl titrettiğinin göstergesi olan pink floyd şarkısı.
    #1606117 (unwanted, 04.05.2007 12:27)
  5. pink floyd'un saklı kalmış hazinesi gibidir bu şarkı. yalvaran gözlerle sevgiliyi istemektir giderken arkasından son kez...
    #1623173 (beholderr, 09.05.2007 01:07)
  6. hayatlar boyunca kaç defa söylendiğinin bilinmemesi yanında kaç defa dinlendiğinin de bilinmemesi ilginçtir.
    sonuçta her iki şekilde de hüzün akar her bir yanından..
    #1876043 (faaip de oiad, 07.07.2007 03:46)
  7. dont leave me now

ooooh bebeğim
    şimdi terk etme beni
    nasıl gidebilirsin
    sana nasıl ihtiyacım olduğunu bildiğin zaman da bile ?
    ihtiyacım var sana , ihtiyacım var sana ,
    ihtiyacım var sana , ihtiyacım var sana
    böylesine iğrenç bir cumartesi gecesinde
    ooooh bebeğim
    şimdi terk etme beni
    beni nasıl böyle kandırabilirsin , kaçarak ?
    oooh bebeğim , neden benden kaçıyorsun ?
    oooooooh bebek , oooooooooooooh bebek
    ooooooooooooooohhhh ,ooooohh

(bkz: pink floyd)
    #2177659 (lost control, 22.08.2007 15:20)
  8. "...do you think it's time i stopped?
    why are you running away?"

aaaah bebek
    beni şimdi terk etme
    söyleme sakın yolun sonunda olduğumuzu
    anımsa gönderdiğin çiçekleri
    sana ihtiyacım var bebek
    lime lime etmek için seni
    arkadaşlarımın önünde
    aaaah bebek
    beni şimdi terk etme
    nasıl gidebilirsin?
    sana ihtiyacım olduğunu bildiğin halde
    pestilin çıkana dek dövmek için bir cumartesi gecesi
    aaaah bebek
    beni şimdi terk etme
    bana nasıl böyle davrana bilirsin?
    benden kaçarak
    sana ihtiyacım var bebek
    niye kaçıyorsun benden?
    aaaah bebek!

filmde bu şarkı one of my turns şarkısının hemen ardından çalar. one of my turns çalarken kahramanımız pink karısıyla problemler yaşamaktadır. karısının onu aldattığını öğrenmektedir. ve evlilikleri sonlanmıştır. karısıyla evliliklerinin bitmesine üzülen pink, bu kez davranışlarından rahatsız olduğu bir kadın hayranına da tahammul etmek durumundadır. ancak oynatmaya beş kala daha fazla dayanamaz ve otel odasının altını üstüne getirir. iki şarkıyı birbirinden bağımsız dinlememek gereklidir. one of my turns şarkısında karısının kendisini terk edişinin sıcaklığıyla üzülen pink, bu şarkıda bütün bencil erkekler gibi karısının onu neden terk ettiğini bilememektedir. ara ara karısına kötü davrandığı günleride sayıklamaya başlar pink. anlıyacağınız duyguları karmakarışıktır. işte bu sebeple karısına bir yandan "beni şimdi terk etme" derken, ardından sevgilisini arkadaşlarının önünde lime lime etmek istediğini söyler.. bu sözler pink'in içine düştüğü ruh halinin, aşkının ve nefretinin en güzel ifadesidir.
    #4034551 (adini unutan adam, 02.10.2008 15:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

don t leave me now başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. don t leave me now ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu don t leave me now nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about don t leave me now. Copyrights of the articles are belong to their authors.