don t feed the fucking troll 

kapat
  1. don't feed the troll ün bir üst versiyonu. buradaki aç troll aynı zamanda skindirik bir troll.

bu trolller nick altı entryleri ile doyarlar. doyurmayın, daha da acıkırlar. bir rahat bırakın ulan. uykusu gelir yatar.
    aç karnını sizin entrylerinizle doyurdu mnakodum fakiri.

reklam geldi aklıma. ben hiç troll görmemiştim, aynı götüm gibi.

haha, komik olurdu öyle diğ mi?
    #3722429 (7th son of a 7th son, 26.07.2008 03:06)

© 2008 - uludağ sözlük

don t feed the fucking troll başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. don t feed the fucking troll ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu don t feed the fucking troll nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oya bora » 2911 » itu sozluk » michael phelps » save me » var misin yok musun » ozgurlerin kaderi » bu cagda hala komunist olan insan » across the rainbow bridge » 2008 pekin olimpiyatlarinda akilda kalanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games