don santino corleone 

kapat
  1. (bkz: just my luck/#2568150) kendi sesinden dinlemek isterdim..
    (just my luck, 08.11.2007 00:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gelin kardesi » engelliler guzellik yarismasi » son oylanan entry lerim » camel » 34 tdf 74 » doa » oyun oynamak » aramaya siddetle iman etmek » sony radio academy awards » italik duruslu insan » jimi hendrix sex tape » ege kitap gunleri » samandag in tarihi eserleri » 23 nisanda mese palamutu yiyen cocuk » allah ile seytan arasindaki farklar » gece » sigarayi birakma yontemleri » disk » margarin » revelations » judas » seni arkadas olarak goruyoruma alternatif cevaplar » seda sayan » somut » ster » bu sefer niye patladi ben de anlamadim » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak » smiley sentetizmi » 2008 yilinda hala darbe telaffuz eden yurttas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa