domuz tarafindan kovalanmak 


kapat
  1. 1 saat önce başıma gelmiş, kimsenin başına gelmemesini dilediğim allahın belası bir olaydır ve son 4 günde 3 kez başıma gelmiştir.

    domuz denen o lanet varlığın halk arasında domdom kursunu adı verilen domuz kurşunu dışında hiç bir silahla ölmemesi, aksine normal silahla yediği mermilerden sonra var gücüyle saldırıyor olmasından mütevellit hayatımın en zor dakikalarını yaşamama sebep olmuştur.

    olası durumlarda kaçış şekli olarak zikzaklar çizmek yerine, mümkünse bir yere tırmanmak ya da yokuş yukarı koşu şeklinde seçmek daha yararlı ve mantıklıdır.
    #2939959 (jansoldier, 02.02.2008 23:17)
  2. feci durumdur. yakalanmamaya bakınız. (bkz: domuz orgazminin otuz dakika surmesi)
    #2939966 (ELeCTrO, 02.02.2008 23:18)

© 2008 - uludağ sözlük

domuz tarafindan kovalanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. domuz tarafindan kovalanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu domuz tarafindan kovalanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cumartesi yarim gun calismak » balikesir yurdu » get up » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » kalbim yok » avcilar universitesi » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » 1990 dogumlu olmak » gol sevinci » her turlu tip alaninda uzman anne » ask » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » tersten yazmak » medicine wheel » last fm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mustafa kemal ataturk » secim » ntv spor » kaderimin cv si » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » adnan senses » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » olu evinde seks partisi » berfin » bostan » desifreolmusdisiuuser » kadini seksi gosteren unsurlar » asante » turk kizlari » jet