domaltilar 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. do
  2. do anahtari
  3. do androids dream of electric sheep
  4. do bemol major
  5. do bir kulah dondurma
  6. do club
  7. do diyez
  8. do diyez minor
  9. do fa
  10. do for love

© 2008 - uludağ sözlük

domaltilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. domaltilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu domaltilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» am » gen bencildir » seda sayan » para odakli yasayan ama parasi olmayan turk kizi » bayilik » butterfly caught » sozlukte verilen yabanci sarki isimlerini bilmemek » second lifeda ferrarisini satan bilge » saw 5 » seus » dilber kocarslanli » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » deliriyorum » hulya avsar in yoda gibi olmasi » uc bucuk trilyon dolar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » rokfor » annesiyle babasi bosanmis cocuklar » ceza » avsallar » evli kadinlar dondurmayi nasil yer » turk asya stratejik arastirmalar merkezi » shaving private ryan » nesil savaslari » ilgiye muhtac yazarlar » cem yilmaz replikleri » kopush fm » selahaddin eyyubi » mazda kazamai » askerlik