domalana kortez 

kapat
  1. çocuklar arasında bm portekiz delegesi olarak esprisi yapılan sanal şahsiyet.
    #1194578 (free zone, 23.01.2007 16:22)
  2. kendisi aslem ispanyol asıllı amerikandır gerçek ismi doman 'allen' cortez dir. göbek adı yüzünden yanlış anlaşılmıştır.
    #3781795 (tutamadim kacirdim, 07.08.2008 01:04)

© 2008 - uludağ sözlük

domalana kortez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. domalana kortez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu domalana kortez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» toms shoes » ilgisiz sevgili » bayraktepe » 90 larda cocuk olmak » filozofil » zihuatanejo » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » seksen defa ayni seyi tartismak » ahmet yildiz olmedi » eyvallah » tolga cevik » hitler i anlamak » julius aghahowa » pastafaryanizm » avrupa yakasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sirenia » sabri sarioglu » the terminal » kurtler » ne kara gokyuzu bu gece yildizlar neredeler » le fabuleux destin d amelie poulain » kinin » komedi dukkani na gulen zihniyet » eskisehirspor un naci transferi » bana araba alacak misin berkcan » east for west » karnimac » roberto carlos » riddick » tom waits