dom dom bullet 

kapat
  1. eğlenceli bir nicke sahip yazar.*
    (sayid jarrah, 24.11.2006 20:38)
  2. yazıları takip edilesi kaliteli yazar. *
    (onurga, 12.12.2006 21:10)
  3. bostancınnın gururu. mahallemizin adamı. bandırma da işletme okuyan akadaşımız renkdaşımız. halı saha maçlarında ayağının burnuyla köşeye vurduğu toplarla kurtarılması zor vuruşlara imza atan, winning te seri olarak mağlup etmeyi başaramadığım, dün itibariyle de karşısında hezimete uğradığım sözlük yazarı arkadaşım.
    (pankreas, 17.12.2006 14:24)
  4. pek yaratıcı pek post-modern bir nicke sahip yeni yazar.

edit: yeni değilmi$.
    (yat yat yat ahlak polisi, 25.12.2006 00:10 ~ 00:11)
  5. sohpetindeki güzelligini yazılarına dökebilen yazar.
    (enginar, 26.12.2006 20:29)
  6. (#1057069)

şimdiye değin okuduğum en samimi yazılardan biri olarak hafızama kazıdığım yukarıdaki entrynin sahibi,
    hoşgelmiş, iyi ki gelirken kalemini yanında getirmiş...
    (fena halde leman, 29.12.2006 09:27)
  7. kendisinin yazılarını bulacagım diye,ugruna gözlermi şaşı yaptıgım kişilik.arkadasım,dostum,her seyim ... cnm1tnm *
    (ladysiy, 26.01.2007 20:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kadinlarda erkeklerden farkli olan genler » ahirette gote girecek entryler » odtu bilgisayar muhendisligi » moliere icin » toplu tasima araci » cargill » norvecli balikci » kelebek » avrupa edebiyati » dogum gununde sinava girmek » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » mea culpa » burhan altintop » ayar veren sarkilar » acz ve fakr » little green bag » jonny b » dumbbell » sozlugu babasinin ciftligi sanan maymunlar » ucakta cep telefonu ile konusan insan » in der strafkolonie » necip fazil kisakurek » bergamot » 19 mayis » snot » alaca » nimes » dinsadansdjeveldyrkaar » transfer politikasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa