dom almak isteyenlere oneriler 

kapat
  1. dom ister HTML için olsun ister XML için olsun dokuman içindeki nesnelere ulaşmak için sana bir yöntem sunar. Ama dom kendisi sadece nesneler ve özelliklerden oluşur...
    XML ye gelince, XML HTML den farklı bi şeydir. HTML dilinde önplana çıkan şey,içerideki text,resim veya herhangi başka bi şeyin pozisyonu,rengi,büyüklüğü yani kısaca görünümü ve sunumu ile ilgilidir. XML ise sadece verinin yani içeriğin kendisi ile ilgilenir. Onun için XML çıktığında HTML'ye rakip değil HTML'yi tamamlayan bir dil olarak görülmüştür.

Sonuçta web sayfası üretilirken XML DOM kullanarak XML den içeriği alır, HTML DOM kullanarak da sayfa üzerindeki elemanlar için bi şeyler yapapılabılır.
    #1628336 (tiftik kecisi, 10.05.2007 17:39)
  2. (bkz: don almak isteyenlere öneriler) *
    #1628353 (eppur si muove, 10.05.2007 17:44)
  3. (bkz: misina gerilince çekiyosun abi)
    #1628363 (insaneti, 10.05.2007 17:45 ~ 17:46)

© 2008 - uludağ sözlük

dom almak isteyenlere oneriler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dom almak isteyenlere oneriler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dom almak isteyenlere oneriler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ruyada uyuyamamak » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » eskisehir » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » boyoz » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » komando egitimi almis baliklar » pro lisans » le dejeuner des canotiers » bir gun » kahpe bizans in yigit guzeli » shrek corum versiyonu » annelerle girilen komik diyaloglar » kapini calan benim » ha bu diyar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asil tendonu kopsa stad inlermis » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » hayat » zvjezdan misimovic » jakob van hoddis » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » matrixxx » zehir » fifa 09 » konsantre matik » ati radeon hd 3850 » ebay » cooler than jesus » mehmet usta