doludur 

kapat
  1. verilen bkz'ın boş olmadığını belirten yazar beyanı. yildizli bkz ile şeyedilir.
    örnek;
    (bkz: allasen)*
    #441228 (redwinemania, 19.07.2006 18:32 ~ 18:33)
  2. (bkz: boş bkz değil)*
    boş bakınız olmayan bakınızların yanına iliştirdiğim cümle.*
    #441241 (morfin, 19.07.2006 18:38)
  3. mantıksız yazı. adı üstünde bakınız veriliyor. yanında doludur yazmayanlar bakmayınız mı oluyor o zaman?
    #622366 (abuzittin zelzele, 10.09.2006 14:52)
  4. bir kısım yazarların fazlaca yaptıkları ya da son zamanlarda çokça görülen durumdur.okuyana iyi mi kötü mü belli değildir ancak boştur diye ekşi oylanırım tarzı yazarın bir çeşit savunması olarak gözükendir.bkz'a üsenmeyip tıklayanlar için ise bir ön bilgi veya annelerin yürümeye calısan cocuklarına düser diye yapısmaları gibi bırak kendim bakim diye durumlar yaratan birseydir.
    #679789 (cutcut, 30.09.2006 09:26)
  5. eğer bkz çok saçmaysa ve yazarımız o ba$lığa dikkatleri yöneltmek istiyorsa olu$acak durumdur..
    #1412222 (mümkünsüz, 14.03.2007 22:24)
  6. sopalık bir 'yaldızlı bakınız' fasilitesi. sanki basınca biz görmüyoruz dolu mu boş mu.. teeyy..
    #1447907 (dabaddah, 24.03.2007 14:04)
  7. akıllı bakınız kisvesi altında karşılaştıkça içimdeki sözlüğü kapatıp bodruma yerleşme aşkı başkalaşan kelime. boş bkz verince eksi oy almaktan korkularak yapılıyorsa yapılmasın, tıklanan bkz başlık değilse kötülenmesin. çocuklar ölmesin, şeker de yiyebilsinler. zira asisttir bazen bkz, oralardan iyi vuran birine.
    #1994775 (mevta, 23.07.2007 20:29)
  8. binlerce bos bkzden mütevellit bırakılan nottur.
    #3717992 (tu kaka bana, 25.07.2008 12:48)

© 2008 - uludağ sözlük

doludur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. doludur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doludur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» disforik duygudurum » kitap okumamayi marifet saymak » keten » sehirler arasi yolculukta uyumak » gunun sozu » hazreti muhammed » sozlukteki erkek hegemonyasi » lynyrd » gelecegin bi yuzyil sonrasi » deniz feneri » 1 gun gecti unutamadim seni » sac ektirmek » anhedoni » diskalkuli » sozlukteki sabetayistler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » utanmayi unutmak » esra erol » fetullah gulen » wall e » neil gaiman » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » harlem de siyahilerle rap yapmak » esens » milupa » servet cetin » hic bisikleti olmamis insan » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » hidradenitis suppurativa » tarumar » dizartri