dolu tuvaletteki adamla goz goze gelmek 

kapat
  1. yanlışlıkla girilen tuvaletteki icraat halindeki adamla gözgöze gelme durumudur. iki taraf için de utanç verici bir andır. kapıyı açınca çömelmiş bir adam ve size şaşkınlık ve umutsuzlukla bana bir çift göz. o an siz de şaşkınlıkla beraber bir suçluluk yaşarsınız. bir adamın gözlerine bakarsınız bir tavana. ister istemez gözlerini kaçırır iki taraf. en sonunda kibarca müsade isteyip ortamdan ayrılırsınız.
    #3674761 (arabaciarabayatasget, 16.07.2008 23:35)
  2. + aha s.çtık!
    #3674763 (shaqmarion, 16.07.2008 23:36)
  3. taraflar birbirlerine "biliyorum sıçmak , işemek çok doğal bir eylem ama neylersin atalarımız cinsel organlarla alakalı olan her şeyi ayıp saydıkları için ikimizde kızardık" bakışı atarlar.
    #3674771 (aha ben de geldim, 16.07.2008 23:37)
  4. ikinmadan dolayi patlayacak gibi firamiş olan gozler sizi gordugunde hemen eski halini alir ve agizdan physsokjnlsisj gibi bi ses cikar.
    #3674778 (ooopps, 16.07.2008 23:38)
  5. (bkz: tuvalette bi dolu adamla gözgöze gelmek)
    #3674807 (gelirigiderinedenkolmayanadam, 16.07.2008 23:43)
  6. bizzat yaşadığım olaydır. fakat tek farkı ben adamın gözlerine değilde yerlerde sürünen organına kilitlenip " bu nasıl bir yarrak lan" diye şaşırıp kalmıştım. sonrasını hatırlamıyorum..böyle ışıklar falan..
    #3676861 (cibiliyetli, 17.07.2008 13:40)

© 2008 - uludağ sözlük

dolu tuvaletteki adamla goz goze gelmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dolu tuvaletteki adamla goz goze gelmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dolu tuvaletteki adamla goz goze gelmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beyin ile kalp arasina sikismak » lostforum gen tr » sabri sarioglu nun kaleyi dusunmesi » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » bulent kayabas » israrla moderasyonla ilgili entry girmek » askerlik subesi » size dokunan sizin gibi olsun » bankasya dit card cihazi kullanan dugun davulcusu » necip fazil kisakurek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games