dolu tufek gezmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dolu tufek
  2. sarjor dolu gezmek
  3. birak sagi dolu etraf kari kiz dolu
  4. dolu bakinizlarin dolu yazari
  5. hayati dolu dolu yasartmak
  6. hayati dolu dolu yasamak
  7. tufek as
  8. tufek
  9. top tufek
  10. iki top bir tufek

© 2008 - uludağ sözlük

dolu tufek gezmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dolu tufek gezmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dolu tufek gezmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zeus un magarasi » sayin ocalan aldigi kellelerin hesabini veriyor » mail sayisinda cok yogun bir bombardiman var » harun yahya » lts66 » uzulunce eksi oy butonuna basmak » hep besiktasliydim » life with louie » hergele » hammer man » yildirim demiroren in yoneticiligini sorgulamak » hasta siempre » acemisinden ankara notlari » tek cumlelik entrylere savas acan yazar » kalpsiz adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » assasin » blue curacau » neslihan demir » ancuk » written by omer urundul » stop crying your heart out » batyskaf » ruyada deney tupu gormek » harley and muscle » istikbal golflerdedir » zangief » zaman eskitir herseyi demistin anne » sr 71 » gokyuzunde beliren bir cift gizemli goz » erdogan demiroren e oglunu basimizdan al cagrisi