dolu dolu 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. birak sagi dolu etraf kari kiz dolu
  2. hayati dolu dolu yasartmak
  3. dolu bakinizlarin dolu yazari
  4. hayati dolu dolu yasamak
  5. en dolu
  6. dolu bkz
  7. bi dolu
  8. ana dolu
  9. bag deg dolu say
  10. tik tik tik dolu mu

© 2008 - uludağ sözlük

dolu dolu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dolu dolu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dolu dolu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray universitesi » yamyamlik » dokunup kacan kucuk cocuk » oldum de uyandim » john starks » charlie and the chocolate factory » yarin cok gec olacak » ferhat gocer in takim elbisesi » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » vedad ibisevic » bell x15 » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » hamsi » kurt ulumasi » conduct disorder » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » universiteye otobusle giden insan » borderline » disprozodi » itiraf com » nada » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » kadinlarin gezmeye bayilmasi » master of puppets » acrotomophilia » en istenilen yere sonunda gitmek » hipnoz » alisilmadik seyler » ne istedigini bilmeyen erkek » gemilerde talim var