dolmus dialoglari 

kapat
  1. (bkz: dolmus soforu yolcu diyaloglari)
    (devedikeni, 23.08.2006 00:02)
  2. Başkan kaportada indir.

Yorum: Abi adam dolmuş şöförü başkan nerden çıktı? Kaptan, usta falan dese yine iyi. Ayrıca bu kaportada neyin nesi? Kaportada inilir mi?

(bkz: yaşanmıştır)
    (black and white, 10.12.2007 14:11)
  3. 2005 yılbaşı gecesi. beşiktaş-taksim dolmuşu. telsizden gelen sesler:

- arkadaşlar telsizlerden hışırtı geliyor. kontrol edin şunları. üfleyin şunlara.

(üfleme sesleri)

- oohh! valla gece gece serinlettiniz beni be!

dolmuşta kızlar da var. herkes şok olmuş durumda. sadece arkadaşım ve ben gülüyoruz. ama ne gülme! sesleri bastırmak için dudaklarımızı ısırarak, elimizle ağzımızı kapatarak...
    (caldion, 13.04.2008 22:55)
  4. teyze haşince elini kaldırır ve dolmuşa gel gel işareti yapar. Eli bi öne bi arkaya sallanmaktadır. Hızını alamayan teyze temposunu gittikte arttırır. sonra dolmuşu süren adam kapıyı açar. olanlar olur:
    - akdiri'ye gideğ mü?
    - ha.. *
    - cehenneme gidesice! puu!
    ve kapıya kolunu vurup ha*iktir çeker.

sonrasında dolmuştaki herkesin kafası domates halini alır ve kıh kıh kıh sesler gelmeye başlar. bu olay üzerine şöförün töğğbe töbesi unutulmazdır. *
    (befuddlement, 08.05.2008 11:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 14 mayis 2008 detroit pistons orlando magic maci » yenidogan sariligi » it cazi » arabadan bir yerlerini sarkitan insan profili » kadinlarin aslinda demek istedikleri » minik mavi balina » basliklari alt alta okumak » seviyesizligin siniri » saygi » harvest » blinds » 70 milyonun onunde koca arayan kapali kadinlar » dusun tasin azicik da kasin » yaran entry silinme sebepleri » turkce karakter kurbani basliklar » seovi marsi » pisman oldugun zaman » majida el roumi » phytoplankton » kemal unakitan » beykoz » sevgiliyle uyumayi ozlemek » kafasi guzel sozluk yazari » kuymak » fethullah gulen » kotu oylanan entry yi silmek » yorum farki » ediz hun » fernando sucre a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa