dolly parton 

kapat
  1. 19 ocak 1946'da abd'nde doğan country şarkıcısı...
    i will always love you adlı eseri ilk kez seslendiren xx kromozomlu...
    #155342 (ferrole, 07.04.2006 14:37)
  2. sinema tecrübesi yüksek,
    dev sarı peruklu,
    muazzam göğüslü,
    country aleminin kraliçesi..
    #179251 (piano-foRte, 18.04.2006 19:22)
  3. country müziğinin 1970'lerde yıldızı parlayan en önemli üç kadın vokalistinden birisidir.
    #2446696 (redfather, 09.10.2007 01:04)
  4. ses rengi joan baez ilen pek yakın perdeden giden güzel! bi ablamız. jolene ile listeleri sallamıştır zamanında.
    #2618975 (hosaf, 22.11.2007 20:36)
  5. kenny rogers ile islands in the stream diye guzel bir sarki seslendirmis country muzik sanatcisi..
    #3315336 (robert terk, 25.04.2008 00:52)
  6. knoxville de pigeon forge de devasa büyüklükte eğlence parkı (dollywood) olan country müzik sanatçısı. Sarışın olması ile birlikte iri göğüsleri ve dolgun dudakları vardır.
    #3315459 (KIWO, 25.04.2008 01:17)
  7. her gun dinledigim bikamadigim jolene islands in the stream gibi sarkilari vardir nedense islands in the stream'i dinlerken dollycigim'i skinny dipping yaparken dusunur kendimden gecerim boyle de hasta ruhluyumdur dolly parton'da o derece seksidir o ayri bir entry konusu..
    #3717166 (robert terk, 25.07.2008 06:43)
  8. it s all wrong but it s all right adlı sarkıyı söyleyen the backwoods barbie namıyla da tanınan james wood ile oynadiği cazgir tasrali kodumu oturtan portresi aklıma kazinan kişidir. o filmin adini hatirlayamadim ya medet imbd dedim fakat kariyeri o kadar dolu dolu geçmiş ki göbeğim catlayacağina bu seferlik böyle olsun diyorum ve bu pasi diğer yazarlara atiyorum.

http://www.imdb.com/name/nm0000573/
    #3717175 (mulayim, 25.07.2008 07:01)
  9. + "dali parçın" demek amerika demektir abicim.
    - hıhı
    + ne zaman sesini duysam aklıma yağ kokan bir "teksıs" kafesi gelir. "kağuntvi" çalan bu kafede zaman sanki durmuştur.
    - hıhı
    + dünyanın merkezindeki köylülerin hayatını daha da sıkıcı kılmak için durmuştur zaman. amerika'da tüketilen sigaraların büyük kısmı bu gibi kafelerde tüketilir.
    - memişler de gocumanmış. silikon mu sence?

(bkz: dünyanın en yüzeysel adamı diyalogları)
    #3840244 (martin edilen, 19.08.2008 17:12)

© 2008 - uludağ sözlük

dolly parton başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dolly parton ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dolly parton nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kelebek etkisi » hurruyet h ile baslar ve e ile biter » hefeweizen » dokuz aylik » bang bang » yazarlarin kendilerini benzettikleri unluler » the illusion of progress » kurt caliyor cingene oynuyor » ikeda » kufur » para bozmayan taksici » prophet » sonbahar » mehmet ozyavuz » elmas borsasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatih tekke » sevgili olarak ilk bulusma » vin diesel » hayatin tanimi » pkk » tokatspor » caylak olduktan sonra duvara centik atan yazar » yavuzum » lavezzi » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » the lord of the rings » ozlenmemek » kiz olmanin guzelligi » sapla samani birbirine karistiran sap » in perfect harmony