dolasmak 

kapat
  1. - Gezmek, gezinmek,
    - Doğru gitmeyip yolu uzatmak,
    - Dönüp başka bir yönden gelmek,
    - Kan, damarlarda yer değiştirmek,
    - Saç, iplik vb. şeyler birbirine karışarak güç çözülür duruma gelmek,
    - Bir yeri belli bir amaçla gezmek,
    - Denetlemek amacıyla bir yeri gezmek,
    - Nefes, el bir şey üzerinde hafifçe hareket etmek,
    - Gezinmek,
    - Çok kimse tarafından söylenmek,
    - Belirmek.*
    #1797154 (larker, 20.06.2007 21:11)

© 2008 - uludağ sözlük

dolasmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dolasmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dolasmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sana bir sir soyleyecegim ac yuregini » super baslik actim ortamin krali oldum » death metal » mars mars » cocuk taklidi yapan kiz » yesilcam xxx » enderun sevgiler » adalet ve kalkinma partisi » pasa rhyme » akatreil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games