dol 

kapat
  1. Canlıların üremesi sonucu ortaya çıkan yeni birey veya bireylerin bütünü, zurriyet, nesil.
    #110021 (can, 11.03.2006 11:41)
  2. (bkz: sperm)
    #110605 (narsil, 11.03.2006 18:54)
  3. boşalın zıttı olan emir kelimesi.
    #110613 (palta, 11.03.2006 19:03)
  4. ingilizcesi generation olan kelime.
    #1146775 (CRAnium, 13.01.2007 16:37)
  5. knight online oyununda uniqe bir kalkan olup kullanana ekstradan defans verir.

(bkz: defender of lord)
    #1657189 (samsun, 18.05.2007 09:23)
  6. gözlemlediğim kadarıyla uşaklıların genellikle 0-15 yaş arası çocuklarına genel hitap şekli.

- ne o kemal neye sinirlendin yahu?
    + bizim döller rahat durmamış yine.
    #3605556 (siham i kaza, 01.07.2008 16:14)

© 2008 - uludağ sözlük

dol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaspersky nin goruntulemeye izin vermedigi baslik » muzo ile zkc arasindaki farklar » regl olan erkek diyaloglari » herkese abazan diyen abazanin hasi » bir cinsel aclik muzesi olarak sol frame » besiktaslilik » yolcu yolunda gerek » bir turlu huzur bulamamak » celik » tuval » tutun icen ogrenci » arusiye » i love you zico » cok kastim 29 karakter rumuza » afyon otogari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » grand theft auto vice city » servet cetin » zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman » genelevleri tren garina yakin sehirler » msn de smiley ile konusmak » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » gossip girl » cska » daha biz variz sevinmeyin » april ethereal » beyhan caliskan » tek elle araba durdurmak » mini etek giyen sevgilimi dehlerim » ist » new user yontemi