dokuz yasindaki cocukla evlenmek 

kapat
  1. günümüzde sübyancılık olarak nitelendirilen ancak zamanında islam peygamberinin gerçekleştirdiği hadise... *
    #1165294 (limoncadi, 17.01.2007 00:21)
  2. http://www.sadabat.net/ateizm/aise.htm *
    #1438359 (chilavert, 21.03.2007 23:10)
  3. iran'da bugün uygulanan yöntem. islam'a uygun mudur, değil midir kararı siz verin ama bugün iran'da islam adı altında uygulanıyor. bu yüzden, vajinaları gelişme dönemine gelmeden tahriş olan iranlı küçük kızlar hastanelerde tedavi görmekte. ruhsal boyuttaki tahribat ve tedavi edilip edilemeyeceği ise muallakta.
    #1438408 (balsikeste baysungur, 21.03.2007 23:17 ~ 23:22)
  4. tamam biliriz,tarih olayı günün şartlarına göre değerlendir der ama ;
    9 yaşındaki çocuk,tarihin her anında 9 yaşındadır ve 'çocuk'tur..
    bir peygamber,yani böyle bir yanı olan bir insan
    ''benim bir ümmetim var ve bu sonsuza kadar varolacak,ben bunlara sünnetimi bırakıyorum,oyüzden ilerki zamanlarda yannış anlaşılmalara göre çeki düzen almalıyım..''
    diye düşünemezmiydi diye inceden bi serzenişte bulunuyorum kendilerine..
    #1438608 (rosemery bundy, 21.03.2007 23:54)

© 2008 - uludağ sözlük

dokuz yasindaki cocukla evlenmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dokuz yasindaki cocukla evlenmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dokuz yasindaki cocukla evlenmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abuk sabuk baslik acma » calinti sarkilar » denizalti filosu marsi » sik oldugunu zanneden erkek » findik 1 ytl olacak » tev inanc turkes lisesi » the unforgiven ii » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » hincal uluc » care bears a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games