dokuz ay son gun 

kapat
  1. 18-19-20 ocak tarihlerinde ankara şinasi sahnesinde oynanacak bir sermiyan midyat oyunu. 2 ceza şarkısı dışında müziklerini tolga çebi'nin yaptığı oyunca, dördüz çocuk bekleyen bir canlı bombanın hikayesi içindeki çocuklar aracılığıyla anlatılıyor, ismail hacıoğlu, sermiyan midyat gibi oyuncular spermleri canlandırıyorlar, fakat oyun çok fazla cinsel öğe içermiyor. ailecek izlenebilecek komik bir oyun.
    hatta, oyun broşüründe yer alan bir diyalog şöyle;

"hanımefendi, dödrdüz bekliyorsunuz, içinizdekilerle mi patlamak istersiniz, yoksa doğurduktan sonra mı?"
    "hamile miyim?"
    "evet, yani şu an açık arazide patlasanız bile siz dahil beş garantiniz var."

yakınen böyle bir şeydi, bir de eşcinsel ve dindar sperm arası konuşma koparıyordu.

"belki de arapsak ki inşallah 47 çocuklu bir kadının son çocukları olabiliriz."
    "ay arapsak görücü usulü evlendirilicez, ay karıya verilcez, ay rızamız alınmıycak, ay ne hayatımızı yaşayamıcaz."

(bkz: işte buna gülüyorum)
    #2703303 (kIran kIrana, 16.12.2007 14:24)
  2. muazzam olduğunu düşündüğüm izleme fırsatı bulamadığım tiyatro oyunu.
    #2807428 (ekinoksah, 08.01.2008 14:14)
  3. biletlerinin hala satışa çıkmadığı oyun* . ayrıca dt sitesinde de oyun gözükmüyor.
    #2807455 (aoms, 08.01.2008 14:20 ~ 14:21)
  4. kesinllikle seyredilmesi gerekn, gerek oyuncuları, gerek müzikleri,, gerek dekoru ile mükemmel bir oyundur.
    ayrıca ismail hacıoğlu'nun hafif yumuşakımsı bir karakter canlandırması ile gülmekten kırılmaya da sebebiyet vermiştir.
    #3323790 (sevgipitircii, 26.04.2008 23:33 ~ 23:35)
  5. (bkz: #3323747)
    #3323809 (glbst, 26.04.2008 23:36)

© 2008 - uludağ sözlük

dokuz ay son gun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dokuz ay son gun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dokuz ay son gun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kemalizm » hatirla sevgili » sacmalamak istiyorum o halde tercihim ulu sozluk » sah pehlevi » bekaret » ic kontrol merkezi » bu basliktaki tum entry leri kotule butonu » ulker cikolatali gofret sevmeyen var mi » sol frame » hayvan borsasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games