dokunmayin 

kapat
  1. muslum gurses 'in pek samimi bir parçası. yorumuda zaten her daim bünyede terör estiren cinsten.

ne güzeldi ümitlerim
    kırdı gitti sevdiklerim
    dost elinden çektiklerim
    bende kalsın dokunmayın

anlımdaki yazılarım
    bağrımdaki sızılarım
    kalbimdeki acılarım

bende kalsın,
    bende kalsın dokunmayın

yarım kalan sevgilerim
    hayal olan dileklerim
    boşa geçen senelerim
    bende kalsın dokunmayın
    #3638604 (pietro pacciani, 08.07.2008 21:33)

© 2008 - uludağ sözlük

dokunmayin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dokunmayin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dokunmayin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» surrealizm » kuran i kerim » cinselligini doyasiya yasayan kiz » canli canli kiyma makinesine atilan inek » ne kara gokyuzu bu gece yildizlar neredeler » peruk » seyh sait isyani » tom ve jerry gibi iyi anlasan yazarlar » kayserispor » yarina ne kaldi » kendini fasist sanmayan ulkucu » jansoldier » ankaragucluler saraba dustuler » erkek cinsinin ezik olmasi » komsudan gelen tabak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eyvallah » universiteyi bakire bitirebilen kiz » istanbul universitesi muhendislik fakultesi » guiza ne la » gemi insaat muhendisligi » oral cekic figuru » aktutun karakoluna saldiranlar da bu ulkeye ait » proforma fatura » metroda yuksek sesle sarki soylemek » misery » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » yaran entryler » zaman yolculugu ile cok karli olabilecek sektorler » seovi escinseldir » terorun kokunu kazimak icin oneriler