doktorlarla girilen komik diyaloglar 

/ 2
  1. -oğlum senin kalbinde delik var.
    -doktor bey, ben buraya mide rahatsızlığından geldim. gerisini boşver.
    #3386245 (ruizim, 12.05.2008 02:52)
  2. -Oğlumun nesi var doktor?
    -Oniki parmak bağırsağında iltihap var.
    -Aman doktor. Biz nerden buluruz o kadar parmağı?
    -Yanlış anladınız. Antibiyotikle tedavi edeceğiz.
    -Bravo... Fakiriz diye antin kuntinle tedavi edin bizi...
    -Antibiyotik diyorum!
    -Kes! Yeterince dinledim.
    -Eeh, yürü git be adam!!
    -O parmakları bulacağım doktor! Ne pahasına olursa olsun...

(bkz: yigit ozgur)
    #3386302 (lionheart, 12.05.2008 03:13)
  3. göz doktorunda başımdan geçmiştir.
    -evet şunları okuyalım...
    + a, k, p, v, s......
    -şimdi de şunları okuyalım...
    + r, m, l
    -eee onlar rakam; harf değil.
    + hehhh 7dir o 7...
    #3386353 (grand ekinoks, 12.05.2008 03:30)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

doktorlarla girilen komik diyaloglar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. doktorlarla girilen komik diyaloglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doktorlarla girilen komik diyaloglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zaman makinesi » sevgiliyle dolasirken surata abanilmis top yemek » yolcu yolunda gerek » milletvekiline kufretmek » fantastic four » anne ben geriye biraz zor donerim » var misin yok musun doruk » musluman insan laik degildir » isimleriyle cagrilan insanlar » ncldlbz » kurt caliyor cingene oynuyor » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » cesme turizm ve otelcilik yuksekokulu » el bombasi tuzaklamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rock kliplerinde cinsel obje olarak kadin » insanin kendine yakisani giymesi » imkb » sempatizan » turk beyniyle uretilmis super cumleler » sokak kedisi » furion » adventure » fatih tekke » azra kivanc birlesmesinden dogacak cocuk » solcu kiz saci » belge1 » vatan sevgisi » sampuani sulandirmak » gunesin oglu