doktora gidin ilaclarinizi alin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gidin
  2. hacktirin gidin
  3. siktirin gidin
  4. gidin turnalar
  5. gidin yatin lan
  6. siz gidin ben geliyorum
  7. top oynayacaksaniz gidin top sahasina
  8. okuyamiyorsaniz kocaya gidin
  9. siz gidin ben geliyorum zirvesi
  10. sen ve rabbin gidin savasin

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» damsiz olarak mekana girme teknikleri » 1857 » galatasaray tezahuratlari » fenerbahce nin shevchenko transferi » deatly » preteen deathfuck » sevgiliyle sarilip cirilciplak uyumak » ocb » fatih urek » kelebek » the show must go on » paranin satin alamadiklari » esekli ninni » oss ye giderken suslenen kiz tipi » serruh kaleli » kizlik testi » her yazar 10 kurus verse olabilecekler » biraz eglenmek ister misin tatlim » tara reid » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » convers mi konvers mi converse mi cikmazi » eski sevgiliden gelen mesaj » salvatore quasimodo » tom waits » anlattikca yalnizlasmak » aysun ozbek » aptal sarisin » rizeli olmak » resim ogretmeni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa