doktor karimi bastan yarat 

kapat
  1. annesi yüzünden karısından boşanan bir kişinin feryadır. habere göre http://www.hurriyet.com.t...id=3428&oid=4annesine eski karısını yeni bir kadın gibi tanıtacaktır. fakat operasyonun çok başarılı olması ve kadının afete dönmesi sonucu adamı beğenmeme ve bu dahiyane planın kıçında patlama ihtimali de vardır.
    #791526 (kapaparantez, 30.10.2006 14:26)
  2. doktor bana akıl fikir ver, anneme de söyle iki ekmek bir süt alsın diyecek kişinin dil sürtçmesidir efendim bu. kadın bu durumu kabulleniyorsa, yani sırf başkaları istiyor diye bambaşka biri olacaksa ve hepsinden ötesi sevdiği kadına sahip çıkamayan bir adamla birlikte olmaya devam edecekse ona da allah akıl fikir versin. doktor yeterli olmaz zira.
    #791535 (om mani padme hum, 30.10.2006 14:33 ~ 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

doktor karimi bastan yarat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. doktor karimi bastan yarat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doktor karimi bastan yarat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vince » dudak okumak » fenerbahce org » yunanistan » bilgisayardan cakmayan yazar » devamli somurtan sisman kiz » iskeletler diyarinda bir et parcasi » sasirtan fm olaylari » kartalkaya » en agir kufuru salak olan erkek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci