doktor bilal 

kapat
  1. hipokrat'ın yeminlerinin yetersiz kaldığının kanıtı kaçak sperm tandansındaki sanat-fantazi müzik hekimi.
    (riggo, 04.07.2006 00:40)
  2. ne idugu belirsiz lafı onda anlam buluyor..
    (selmagezinir, 04.07.2006 00:41)
  3. doktor civanım doktor doktor civanım tadında müzik oLayını aşmış kişiLik.
    (Tucimania, 04.07.2006 00:42)
  4. derhal "hipokrat tövbesi" etmesi gereken cibilliyetsiz kişi.
    (riggo, 04.07.2006 00:44 ~ 00:49)
  5. ilk estetik operasyonunu kendi üzerinde yapmış olduğu düşünülen madem böyle olcaktın niye tıp fakültesini yordun be insanı.
    (pafküf, 10.07.2006 15:48)
  6. ekranlarda yeniden belirmesini istediğimiz sanatçı. * * *
    (sehir zorbasi, 09.02.2007 01:27)
  7. yaratılırken, rabbimin en meşgul dakikalarına denk gekdiğini düşündüğüm şarkıcı, star(!)..vs.
    (mydonoser, 09.02.2007 01:30)
  8. koydun gittin bizi, dön ne olur artık, buralar sensiz çok anlamsız kişisi. *
    (sehir zorbasi, 12.02.2007 01:36)
  9. müzik yapmak uğruna akademik tıp kariyerini geride bırakmıştır. bu fedakarlık gözden kaçmamalıdır keza kuşum aydın insanı da italya'da mimarlık eğitimi aldıktan sonra müzik piyasasına atılmıştır. işte biz öyle nitelikli bir ülkeyiz ki totoşlarımız bile tıp, mimarlık ve mühendislik eğitimi almış.
    (diyonsos, 14.09.2007 12:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir allah bir fener bir de rus kizlar » en ilginc dukkan isimleri » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » yaran diyaloglar » color bar » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » hava soguk » revelations » nihat dogan in sozlugu basmasi » kim oldugunu bilmedigim birine » karatas in tarihi eserleri » ster » iletisim sorunu » siviyi emen mavi tabaka » oh bebek » bihter ozdemir » varim diyor » cenin icinde cenin » erdinc olgacli » telis » rind » memati bas » burda » kayitli uludag sozluk okuru » slav kavimleri » hande yener » herkese lolo bana da mi lolo » turlu turlu » yaran facebook gruplari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa