doktas 

kapat
  1. Bursa-orhangazi de faaliyet gösteren koç grubu'na ait fabrika.

jant, aluminyum, komponent üretimi yapar.

ilçe halkının önemli bir kesimine iş olanağı sağlamaktadır.futbol takımları bu sene 3. lige çıkmıştır.

http://www.doktas.com.tr
    #494128 (dogancan, 03.08.2006 21:53 ~ 21:54)
  2. eskiden koç grubuna bağlı olan bir döküm firması. bu sene içinde el değiştirmiştir. kanımca tüpraş'tan dolayı üzerindeki yükü hafifletmek istemiş koç ailesi.
    #871246 (larker, 17.11.2006 13:08)
  3. 1973 yilinda kurulmustur. Motor Blok Kafalari, Diferansiyel Kutu ve Kovanlari, Transmisyon Guc Komponentleri, Tamponlar,
    Aks Kovani ve Aks Dingilleri, Yag Karterleri, Planet Tasiyici ve Kafalar, Disli Kutusu ve Volan Muhafazalari, Robot Kollari uretimi yapmaktadir.
    #1567578 (RaDaMeNT, 25.04.2007 08:22)

© 2008 - uludağ sözlük

doktas başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. doktas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doktas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gulten ile bulten arasindaki fark » seriatin seks yapmadan cocuk yapmayi onermesi » nuran bayram » barinma hakki » luthien » gece anneye mutfagi karistirirken yakalanmak » iki yabanciya donusmek » 20 yil oncesinin basketbol kurallari » okuldan nefret ediyorum » templar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games