doillon 

kapat
  1. dualon diye okunan ama benim doyloyyn(ğ) diye okuduğum nickimle pek de uyumlu* nicke sahip terazi burcu yazar*. kendisinin amd çalışanı olmasından da şüpheliyim nickinin okunuşundan dolayı. bir kaç güne bomba gibi düşer sözlüğe.
    (diyosun, 19.07.2006 22:46)
  2. artık yazar olmu$, ba$arılı oss fatihi. oyun kanalının en ba$arılılarından. ayrıca ho$ sohbetli bi insan.
    ho$gelmi$ diyerek entrymi sonlandırıorum.
    (hadiii, 27.07.2006 18:56)
  3. oss'nin canına okumuş kişi.. antalya yolu gözüktü kendisine.. bir yazar daha kazandık ne diyeyim.. hoşgelmiş.. bekliyoruz tüm akdenizcek..
    (the kene, 23.08.2006 18:30)
  4. (bkz: yedik onu biz)
    (diyosun, 18.09.2006 01:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kurtaj » ikinci olmak » mentry » ofsayti anlayan kadin » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » ayabakan » yaran facebook gruplari » binnur kaya » gel yarim ol » click » lahmacun cinayeti » mekanik titresimler » torrent arena » arapkir in tarihi eserleri » sozcatar » sevilesi yasaklar » cenk erdem » eksici geldi hanim » jason becker » ozen pastanesi » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » askin elif hali » murat celik » lise aski » ananin tarihi eserleri » kameraman feridun » rus ruleti » uludag sozluk bokunu cikarma servisi » muro a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa