doguyor efendim durduramiyoruz 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. surekli isiniyor efendim durduramiyoruz
  2. durduramiyoruz efendim eksi oy kullaniyorlar
  3. surekli degisiyor efendim durduramiyoruz
  4. surekli soguyorlar efendim durduramiyoruz
  5. gittikce buyuyor efendim durduramiyoruz
  6. surekli cikiyor efendim durduramiyoruz
  7. surekli eksiliyor efendim durduramiyoruz
  8. surekli kasiniyorlar efendim durduramiyoruz
  9. gittikce azaliyor efendim durduramiyoruz
  10. surekli buyuyor efendim durduramiyoruz

© 2008 - uludağ sözlük

doguyor efendim durduramiyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. doguyor efendim durduramiyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doguyor efendim durduramiyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arwa damon » kendine gomulmek » benighted » surgun » ayran ile sigara icmek » birbirine benzeyen unluler » nezle otu » bopbakan » transseksuel guzellik yarismasi » vatani amerika birlesik devletleri olan imam » sara jay » hell s kitchen » goncoloz » yan bahce » donen eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk un bir kez daha hakli cikmasi » bu cocuk okumas » yalanci smiley » ravza » axxo » pencere caminin bugusu » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » ltd » dertleri zevk edindim » turk kizlari » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » sadus » anket memis » merve kavakci » dunyanin en yasli bakiresi