dogurmadim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cocugu ben dogurdum gonlunu ben dogurmadim

© 2008 - uludağ sözlük

dogurmadim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dogurmadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dogurmadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » paint it black » no one is there » sair uuserlardan siirler » agzi dolduran gulme efektifi » bir populer kultur magdurunun ruyalari » oylesine insan olmak » akrabalara gitar calmak » beholderr » odious mortem » i belong to che » doktor olmayi basarabilmek » goz doktoru » la traviata » 45 lik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anahtari evde unutmak » damda gezer miyav miyav der » turbanin uzerine kask takmak » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » apu nahasapeemapetilon » turkler ve uzayli atalari » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » emma shapplin » ptt » erkege tecavuz etmek » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » yolcudur abbas baglasan durmaz » orhan ayhan » sozluk yazarlarinin itiraflari » july4th sirin